1[PROMÓ APPOK]

Le sem merjük írni, hogy hány darab promóciós webalkalmazást készítettünk már el az elmúlt közel 10 év során, viszont ennek köszönhetően olyan keretrendszerrel és stabilitással dolgozunk, amiben nem fogsz csalódni!

2[MOBIL APPOK]

Legyen szó egyszerűbb vállalati applikációkról, vagy addiktivitást kiváltó játékokról, ránk számíthatsz! Mindkét mobil platformon otthonosan mozgunk és várjuk az öltetedet!

3[KÖZÖSSÉGI MARKETING]

Mint ahogy olvastad is, szerteágazó a tudásunk, az érdeklődési körünk és amit képviselünk, ezért elengedhetetlen része minden online tevékenységnek a közösségi marketing is, amit szintén közel 10 éve igyekszünk a lehető legmagasabb fokon űzni!

4[KITERJESZTETT VALÓSÁG]

Biztosan találkoztál már AR applikációkkal, ahol ötvözzük a valóságot és a virtuális világot! Az ilyen helyzeteket és projekteket kifejezetten szeretjük, hiszen olyan szemszögből mutathatod meg magadat a világnak, ahol garantált a “wow” élmény!

5[MOBILJÁTÉK FEJLESZTÉS]

A mobil játékfejlesztés egy nagyon nagy kihívás minden esetben, hiszen rengeteggel találkozhatunk az online áruházakban, pontosan ezért is várjuk az ötletedet, hogy közösen találjunk ki valami olyat, ami új trend lehet a játékosok körében!